Logo Op de Vos
Logo Op de Vos
MENUKAARTRESERVEREN

Hotel Op de Vos

Hotel Op de Vos beschikt over 2 tweepersoons en 12 eenpersoonskamers, voorzien van airco, WIFI en TV.
Overnachten is reeds mogelijk vanaf € 69,50 per persoon, inclusief ontbijt. Mede door de ruime openingstijden en een zeer gunstige prijsstelling een uitstekend rustpunt voor deelnemers aan de Taille- of Pieterpadroute.

Ook voor werknemers van bedrijven die op zoek zijn naar een hotel of logiesaccommodatie in de buurt van de industrieterreinen Holtum Noord, Sittard Noord, Sittard Bergerweg, Fortuna Bedrijvenpark, Industrie Park Swentibold, Born of bedrijven zoals VDL NedCar en DSM biedt ons hotel een complete en voordelige oplossing.

In onze gezellige bar kunt u 's avonds genieten van verse koffie met Limburgse appeltaart of een lekker drankje. Tevens kunt u smullen van diverse gerechten op de kaart.

Bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Sittard of Born? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

RESERVEREN
reserveer direct voor ons restaurant of hotel
Stap binnen bij ons en laat u verwennen!

De omgeving

Centraal gelegen, tussen Sittard en Nieuwstadt in, ligt Restaurant Op de Vos. De groene omgeving, met de historische stadskern van Sittard, de typische oude kerkdorpjes en de weidse vergezichten bepalen het beeld van deze plaats.

Sittard en Nieuwstadt staan bekend om hun zuidelijke gastvrijheid. Het dialect dat door de inwoners in de karakteristieke dorpskernen en steden gesproken wordt, nodigt uit tot een dialoog. Nergens in heel Nederland is deze goedaardigheid bij de inwoners met een zachte G zo aanwezig als hier. Zij weten namelijk wat aangenaam leven is!

We wensen u een gastvrij verblijf toe in deze regio, de zonnigste plek in heel Nederland.

Naast de gezellige stadskern van Sittard waar u de gehele dag kunt winkelen zijn er ook verschillende attracties in de buurt. Zo is er Kasteel Limbricht, Kasteelpark Born, maar zijn er ook attracties zoals bowlen, klimmen, escape rooms, bioscopen of airsoft/lasergamen in de buurt.

Lekker fietsen

Vanuit Op de Vos kunt u ook lekker gaan fietsen. Er zijn vele fietsroutes te vinden door de dorpjes en/of langs de leukste bezienswaardigheden.

Even met de auto

  • Maastricht Airport - 15 minuten, 19 km
  • Maastricht - 20 minuten, 27 km
  • Valkenburg aan de Geul - 23 minuten, 31 km
  • Sittard - 7 minuten, 4,2 km

Faciliteiten op al onze kamers:

Airco
WIFI
TV op kamer
Parkeerplaats voor gasten
Top menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram